Peuting

oleh -696 views
Foto: Tempo.co (earthobservatory.nasa.gov)

Sajak Zéni Nugroho
(Panyajak & Desainer Batik)

Rungsing ku kanyaah nu narémbongan, kaasih nu meulit nyungkelit dina bitis. Gusti, naha lebah mana Anjeun nyimpen beurang nu kungsi nyaangan talaga?

Bandung, 2020