Wayah Kieu

oleh -226 views
Potrét: optolov.ru/id

Sajak Éris Risnandar
(Sastrawan)

poé kamari wayah kieu
keur ngurebkeun nu maot

poé ayeuna wayah kieu
keur ngopi

poé isuk wayah kieu
poé kamari keur ngopi

pagéto wayah kieu
poé kamari teuing keur ngopi
teuing keur pada ngurebkeun