Korék Api

oleh -636 views

Agustin Purnawan
(Panyajak & Wartawan)

Na kotak paungku-ungku
ukur nunggu giliran
sacekés hirup
kaduana areng

Jatinangor, 1994

Sumber:

Nyurup Lambak: Tujuh Puluh Hiji Sajak Sunda (1995)
Wedalan Pamass Unpad, Sumedang