Hirup Téh

oleh -983 views
Foto: bagushardono.blogspot.com

Éris Risnandar
(Panyajak & Guru)

nu garedé wawanén turun ka jalan
ngabatek gas miteskeun saban tikungan

nu laleutik burih diharudum simbut
nyumput tina barangéongna reungit

hirup téh pilihan
keur nu can manggih jalan hirup
hirup téh sorangeun
keur nu mikir bari leumpang