Tapi Naha

oleh -239 views

Agustin Purnawan
(Panyajak & Wartawan)

I
Aya sora keprok nu lalajo
aya pamaén milu keprok
aya pamaén nu jengkar
aya kacindekan ti sutradara
drama sapeutingeun geus lekasan

II
Panggung tinggal papanggungan
paeuting balik ka simpé

III
Tapi naha
layar bet henteu
katutupkeun
bulan angger moncorong
béntang teu eureun tingkariceup

Cimahi, Maret 1994

Sumber:
Nyurup Lambak: Tujuh Puluh Hiji Sajak Sunda (1995)
Wedalan Pamass Unpad, Sumedang