Samagaha

oleh -360 views
Foto: Zulaikha Sasmita

Sajak Zulaikha Sasmita
(Panyajak & Guru)

Hieum,
Kalangkang beungeut anjeun
Rakacak di antara dahan-dahan nu ngalakay
Banjir cimata
Aya nu hayang wakca,
Nyamuni satukangeun méga
Galindeng asih pangemat rasa
Carita asmaramurka