Jogjakarta

oleh -316 views
Foto: Wikipédia

Sajak Bambang Supena*
(Panyajak & Guru)

naon deui nu rék ditéang
soca anjeun teuteup lampion
dina baranang dayeuh harepan
nu liwung baganti peran
antara Sinta nu satia
atawa Durga sulaya

opera lamunan
ngawelah birahi mangréwu candi
mindahkeun panineungan
ukur jadi sakeclak kotrétan sajak
riwan

(2016)

*Kungsi dimuat dina Majalah Manglé No.2593, Séptémber 2016