Cimili Medal Ngamalir

oleh -177 views

Sajak Cucu Suhartini
(Sastrawan & Guru)

Bada Magrib wengi ieu
tos paheut urang pasini
ngentringkeun hariring Robbi
di masigit anu sepi

Amparan saheulay ngampar
nu linggih saumbal arang
konéas pias sarepa
asa-asa ngawitanana

Kentring Robbi ipis tiis
ilang sari nastiti
diri miripis citangis
kentring Robbi kasilih ciriwis iblis

Sumber:
Nyurup Lambak: Tujuh Puluh Hiji Sajak Sunda (1995)
Wedalan Pamass Unpad, Sumedang