Beurang

oleh -595 views
Foto: Zéni Nugroho

Sajak Zéni Nugroho
(Panyajak & Desainer Batik)

Bongan jangji ngiuhan eurih kujembarna dada, ngabentang kanyaah, ngamparan cinta ku satia. Tuh ditungtung batu nu deku sujud itu, kuring kungsi ngasaan peurihna, kakeureut seukeutna cimata.

Bandung, 2020